Saturday, March 27, 2010

♥ ♥ ♥

Nyaikuh dengan yaikuh.<3

Nyai is my grandma. Yai is my grandpa. Look at the picture, they are sooooo lovely ryte? Mcm mude2 pulak.. Well, mereka memang pasangan bahagia. Yunus♥Ruminah. Kite sayang nyai same yai. Mmmmmuahx! 


Adikku<3

Muhammad Irfan namenye. Dye ni giler bapak segala nakal. Every day, kitorang gaduh gaduh gaduh... Aku giler tak suke dgn habit dye. Pemalas ya amat mcm kakak dye. Sape kakak dye ek? Syaza Aqillah lah.. Well..... haha. Whatever it is, you r only one brother that I have. I♥you.


Auntie<3

First sekali kat minda korang mesti terfikir "muda giler makcik die!" Yeah! Aku suke korang fikir macam tuh. Mude kan makcik aku yang salu aku ckp baikkkkk neh. 22 tahun umur dye. Study lagi dalam bidang Pengurusan Maklumat, lagi stahun sebelum menerima Ijazah. Seriously, dia ni mcm budak2. Slalu tanye "acik comel tak? comel kan..." aku malas nak layan kenyataan merapu dye. *padahal dye memang la comel. yeke? haha* Lagi satu, bulu mate dye lentikkkkk sgt. Geram aq. *jealous nih!*Papepon, I♥you

 
Damia<3

Damia! Akak tayunk Damia. Comel tak budak ni? Absolutely yesssss! She's really cute and really naughty. I loyke it! Nama dye kan, Nur Damia Irdiena. Dye sanat petah and and hyperactive! Dye suke nyanyi mcm kaka spupu dye. *syaza aqillah* weeeeee~ (; Walopun kite ta taw ape yang dye nyanyi, but, we'll enjoy it. Tp, dye ade potensi untuk jadi penyanyi! haha. Pantang dtg umah nyai, 1st skali dye g kat tb amik microphone! Then, dye joget2. And mule la menyanyi bahasa dye sorang je faham. hehe.One more, dye giler pandai posing. Asal nampak kamera, dye pasti posing! baek punyaaaa! Whatever la Damia. Kaka♥Damia!

♥syaza aqillah









No comments:

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂