Tuesday, March 30, 2010

PENAT GILA. ORANG GILA PUN TAK PENAT MACAM NI.

Yeahhhhh! Statement di atas ni memang 100% betollll!!!! Sakit gier kaki aku neh hah. Mane taknye. Melayan customer yang berduyun-duyun dtg nak kan layanan dari aku. Yelahh aku kan peramah and cute! HAHAHA.*bapak segala perasan doh!* Bayangkan 3 jam ko tak duduk. Hah. Amik ko. Nasib bek kaki aku ni tak tercabut taw. Kalo korang, aku gerenti dah cabut. Tak tahan. Tp, disebabkan aku rasa dah jatuh 'chenta' kat kaka-kaka di situ, aku akan cube bertahan! Yeaaaahhh! That's a spirit, Syaza! HAHA. Sooo,, disebabkan itulah aku harus menabur jasa pada kedai kasut tersebut, walopun, gaji tak seberapa. HAHA. Takpelah, janji aku dapat menimba pengalaman untuk dua bulan. 

Cakap pasal pengalaman. Tadi, ada sorang customer ni, dia nak try pakai baju taw. *kat situ ade jual baju sekali taw.* Mase tuh yang jage baju, Vicky. Aku tngah jage kasut. Tetiba si Vicky tuh pnggil aku. Aku pergilah ke arah dia. Then, dia bisik kat aku. "Syaza, tngok itu, ade perempuan tak tahu malu punya. Adaka dia buka baju dekat depan orang? Bla bla bla" aku tak brape ingat what did she said. Then, aku terpandanglah seorang wanita 50-an. Yeah. Betol!! Tanpa perasaan dia dengan muka slambe membuka baju dan menukar depan kami! 

What???! Terbeliak bijik mata aku neh. HAHA. Tp aku sempat tergelak besar dgn perangai makcik tuh. Aku kira makcik tuh Indon kot. That's why die cam biase je. Padahal mase tuh ade beberapa orang lelaki yang tak jauh dari situ. Makcik oh makcik. Kalau hari2 ada customer macam tuh, muntah hijau aku gamaknye. HAHA. 

Eh, banyak plak aku taip hari nih. Well, tmpat keje aku best. Rehat 2 kali. 1 and half hour. Bestkan? HAHA. Tempat keje lain mane ade rehat sampai 2 kali. Lame pulak tuh. Sambil2 tuh blehlah aku merelakskan aku punya kaki yang dah rase sengal2 ubi neh. Baru pkul 3 stngah nih. Aku nak buat pe hah? Korek hidung? Mlm tadi dah korek. *giler muka tebal aku neh!*  HAHA. Ok lah, aku nak berhenti menaip. Esok aku citer lagi okeh. Buhbye! Salam.


syaza aqillah♥

No comments:

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂