Saturday, April 3, 2010

MALUNYA!

Hye2... Dua hari tak ketemu.HEHE. Aku malas nak taip pepanjang. Straight to the point, selama dua hari aku tak meng'update' blog aku neh, selama dua hari berturut-turut aku mendapat malu! HAHA. Okeh2. Let's t8 a read what did has done! 

Hari Rabu

Aku ditugaskan menjaga bahagian pakaian. So, aku dengan rajinnya bertugas. Sambil aku bertugas, aku melayan customer dengan penuh tata tertib dan senyuman yang tak pernah lekang dari bibirku yang seksi bak Angelina Jolie! HAHA. *bapak segala poyos dan perasan*  Then, bila tak de customer aku leka melhat ke arah kereta yang sedang sibuk lalu lalang. Secara tak sengaja aku terperasan muka sorang ni yang mcm kwan aku. Wah!! Dia pandang aku. Dengan rasa bangga aku melambai dan tersengih. WhaT?? Dia tak balas. Aku kedipkan mata dan tengok dgn jelas! Bukan kawan ku yang seperti kusangka. HAHA. Dengan perasaan yang amat malu, aku menjerit. Dan tergelak. Malu giler dol! HAHA.

Hari Khamis

Hari ni aku kerja jugak. Dari pagi hingga ke petang. There was no problem. Tapi petang tuh, supervisor kedai aku datang. Dia ni lelaki. Tngah aku susun2 kasut tuh, aku dengar dia panggil aku. "Syaza,........... situ." Dengan patuh aku menurut tanpa menanya sekali lagi. Aku gi lah amik penyapu dalam stor. Dengan rasa bengang sikit r, aku menyapu,.. Tetiba si supervisor bertanya. "Syaza, saya suruh awak buat ape tadi??" Dia ni bertanya lagi plak! Dengan muka tak bersalah dan confident, aku menjawab, "Menyapu" Lame dia pandang aku. "Saya suruh awak gantung kasut kat situ. Yang awak menyapu kenapa????" Dengan malu yang amat aku tersengih bak kerang seminggu busuk. Heeeee~ "Salah dengarlah". Dengan malu aku pergi simpan penyapu dan buat ape yg disuruh. Aku tergelak-gelak dengan Kak Su. Malu malu malu!!!!


c(; 


syaza aqillah♥





No comments:

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂