Monday, June 7, 2010

PLKN!

Inilah barisan kita, yang ikhlas berjuang. 
Siap sedia berkorban, untuk ibu pertiwi!!!!!
Cehhh. Kate tak nak pergi PLKN. Tp sedikit excited pulak. Surat panggilan untuk NATIONAL SERVICES telahku terima. Tiket bas PLKN pon dah dapat. HAHA. Tadi pergi klinik kesihatan nak buat check up, sekali dapat kawan baru daa. Dia pon nak gi PLKN. And, guess what? Dia pon dapat kem sama dengan aku! OMG! AHAHA. Kem Sri Perkasa, Mantin, Negeri Sembilan. 

Kira-kira tak sampai dua minggu lagi aku kat rumah. Lagi satu, aku terpaksa berpuasa kat sana dalam tempoh mungkin sminggu. Oh no! Hari pertama ramadhan, aku tak bersama-sama family kuh. Paling penting, adik aku yang sorang tu pasti kegembiraan bukan kepalang kerana aku tak ade kat rumah untuk membebel bebel bebel like nenek kebayan. huh! 
So, good bye for 3 months my lovely blog! *crying in front of lap top* Cry? Please lah! Tak ade mase aku nak nagis semata-mata nak gi PLKN. HAHAHA.

♥syaza aqillah

No comments:

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂