Friday, June 18, 2010

Selamat Tinggal!

Korang, now aku sedih! Seriously. Aku dah mula sedih. Terutama bila teringat nak tinggalkan Nyai, Cik Nisa, Damia, n semua org dalam rumah. HUHU. Cehhh! Macam nak pergi jauh jek en. Tapi, aku ni memang mcm ni. Mula-mula je cakap ta sedyh. At last, aku lah yang terngongoi-ngongoi macam orang hilang anak. Kenapa bah? HAHA.

Lagi-lagi si Cik Cendol ni. Jangan menangis okay. U make me sad. ); I am gonna miss u.

Terima kasih kepada fantasyohreality a.k.a makcik aku, yang sudah bagi nasihat di belognya. Yeahh! Dia antara salah sorang yang akan kurindui. Mengapa? Sebab, rindu nak gaduh dengan dia, rindu nak rasa masakan dia, especially spaghetti dia. Malatop! Sambung2. Rindu nak suruh dia hantar pegi beli air kat kedai sebelah, rindu nak ajak dia shopping, rindu dekat laptop dye ni yang da nk rosak gara-gara online terlampau lama. Ops. Kantoi! HAHA. Semua tentangnya bakal dirindui. Aku tak boleh la cakap aku sayang dye, sebab, dye akan geli. :D So, faham-faham la.

Macam tu jugak nyai aku. Aku pon bakal merindui leteran dan bebelan nyai sbab bangun lambat. *hello. speaking Jawa beb. haha.* Rindu dengan masakan nyai. Yang terbaik! Rindu dengan suara nyai yang lembuuuuut! Rindu bila nyai ajak aku gi kedai naik motor. Vroom vroom. Rindu segala-galanya. I love you, nyai.

Damia pulak. Yang bakal aku rindu skali adalah keletah dye yang nakal. Rindu dye panggil aku dengan "Chaja" without kakak. Rindu dye punye posing terlampau! Rindu kenakaln dye! Ouh. Semua tentang dye bakal aku rindui. HUHU. Damia!! Akak ayunk Damia! Mmmmmmuah!

♥syaza aqillah

No comments:

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂