Saturday, June 12, 2010

Tiba Masanya.

Sometimes, kita terpaksa melepaskan sesuatu untuk sesuatu. Right? Tapi sanggup ke kita nak berkorban dan kehilangan sesuatu yang berharga untuk sesuatu yang juga berharga?? Hurmm.. Apalah aku ni. Korang mesti tak faham. Well, after next week, aku, and my best friends ever, akan membawa haluan masing-masing. But, tak bermakna kami terputus hbungan. Masih berkawan cuma jarang la ber'contact segala. HUH. Pretty sad lah. Aku akan pergi berjuang. Eceyh! HAHA. 3months. Ain bakal menjejakkan kaki ke UiTM Shah Alam dan memperjuangkan Teknologi Tekstil-nya. HAHA. Nina pula bakal melangkah ke Kolej Politek Mara di Bangi dengan semangat Akaun-nya. Aku? Bulan 11 nanti. Untuk meraih gelaran Setiausaha 3 tahun akan datang. Weee~ (; 

Seriously, aku bakal merindui mereka berdua. Termasuklah, sahabat handai ku yang lain. 
Juga cik Cendol kesayanganku ini.  Dia ni aku kenal pon kat myspace. Entah macam mane boleh rapat. Dye muda setahun je dari aku. But umur dye macam budak 7 tahun. Heee~ *Jgn mrh ye cendol!* Lagi satu, ini budak sweet, manyak naughty ouh.. Tak pe tak pe. Pasti ku balas jua saat nanti. :D

I love u, cendol! Nama? Yan aq taw, Qyla. Asek lupe je nk tanye name penuh dye bile text. Sorry ye cendol kuh. (: Tunggu akak carikan abang gondol satu untuk cendol okeh! bhahaha. :D


So, sabarlah hati ni. *woi hati! sabar2! nak berdegup segala konon! pirahhh!* :)


bubye.


♥syaza aqillah

 

No comments:

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂