Saturday, August 14, 2010

((;

Entry kali ni, aku hanya nak tunjuk gambar2 aku kat PLKN. Aku dapat gambar ni pon dari FB kengkawan aku. So, gmbarnye tak seberapa lah. (; So, hope korang enjoy ek dengan gambar2 yang aku sajikan ni. (;

Ni, Ah Tien. Chinese girl yang pertama sekali aku kenal memule sampai dlu. (; She's a nice girl. 






Ni semua gambar masa sukan air, kayak dan rakit. Ni team Bravo. Thanks to Allah, Bravo juara untuk sukan air. :D


  Ni masa Khidmat Komuniti kat Kg. Batang Benar. (;

Ni pulak masa Kempen Derma Darah. Fyi, aku tak menderma. :D

Ni pulak masa Game: DKRT. Korang nak tahu ape DKRT? Masuklah PLKN. HAHA. :D

Ni masa Lawatan Penolong Kanan Pegawai Operasi. ((;



 Ni cikgu-cikgu kami yang macho2 dan sweet2. ((;

 Ni masa aktiviti Wirajaya di mana kami semua masuk ke hutan; Hutan Lipur Lenggeng. :)

Ni pertandingan kawad. For the 1st time, pakai baju kelas. Smart kan? Bju loreng kotor sebab bru je balik dari Wirajaya. So, we have to wear it. (;

Ni adalah balak pemegang2 pangkat. Aku adalah salah sorang pemegang pangkat. Iaitu, Skuad Leader Wirawati Bravo. (;

So, the end. 

(;

♥syaza aqillah

No comments:

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂