Monday, September 27, 2010

Go Go Go.

Hye. Seperti biase, entri aku akan lbih bersemangat dari hari ke hari. *yeke? such a perasan girl* Well, dari hari ke hari, aku mengira detik utk aku lalui sehingga tiba 29 November. Korang tahu kan kenape. Aku excited ni nk sambung blajar. Even kat Politeknik je. Yang penting, I have my own spirit. yeahhh! xD

Aku ni bukan la pandai kan. Tapi aku ade semangat nak belajar. Aku rase dengan ade nye pelajaran dan ilmu sahaja kite dpt membaiki hidup kite and we can get a better life. Siape setuju? yeeee! ramai yg setuju. xD So, kite perlu menimba ilmu tidak kire berape pon usia kite. 
Jadi, lets get more knowledge everyday! ;))

♥syaza aqillah
 

1 comment:

NamiMonsterr ! said...

yea , betol betol betol ! HAHA xD

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂