Saturday, October 23, 2010

AWARD! (:

Salam malam. (: Lamenye ta update Cik Dodol. *rindu3* xD Eh, lupe, dapat Award lahhh. Excited nye. (: Terima kasih kepada pemberi award; Azim kerana sudi memberi award pade shaye. Sayunk budak mengada. :D


Eh.. Ade soalan jugak yang harus saye jawab.. Heee~

Ape name gelaran yang kawan kawan korang penah panggil korang dan korang rase lawak dan lucu?

Macam yang korang semua tahu IKAN LONGKANG. (;
Korang selalu lawat blog siapa? (link kan)

 n
Rush D 
n
kak finie

Apa yang korang rasa Azim kena improve untuk belog nie?

Tade pape lalinx. Sudah cantik n cute!!! (;


Dalam seminggu, berapa kali korang buka belog aku?
Asal on9 je bukak. Tp kadang2 ta tnggalkan jejak. (:

 
Sila pass award ni kepada 6 orang kawan yang anda rasa belog dia comel..



6? Tp sye bg pade Tiga yang bertuah!! (: Sesape nak amik lah. Saye ta kedekutt. xD

 Siapp! 

♥syaza aqillah

No comments:

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂