Wednesday, November 10, 2010

AWARD for you guys!

Tak ade kerja buat kerja. Nilah saye.. :D Saye saje2 je kuarkan award di bawah nie. Untuk mengeratkan silaturrahim. *Ceyhh.. Ayat macam bwad karangan lak* :D

Award ni khas saya buat taw. Kalau korang nak, amik taw!! Jangan malu2.. Ngee~ x)



Siapa yang beri anda award ini? [linkkan]

Diri saya sendiri. xD
Senaraikan 5 perkara yang indah dalam hidup anda..

.
.
.
.
.
(;

Berikan tag ini kepada 7 orang yang anda rasa blog mereka indah@lovely. (:


Kepada yang di tag, sila ambil ye. :) Sesiapa yang nak, ambil je. Saya yang buad, jadi free untuk semua pengunjung blog Cik Dodol!! xD

Shukenye dapat bagi orang award!!
♥ syaza aqillah

4 comments:

manis said...

thanks :)
seronok sgt dpt award kih kih kih
ucapan terima kasih yg tak terhingga buat tuan punya blog yg cantik lagi menarik ni. laen kali buat la award byk2 eh hehehhee :D
trime kasih tuan tanah

tiefazatie said...

wah tq!rajinnye wat award syaza!terharu nie!hihi

Ryna Tri Asmara said...

syaza, rajinnya buat award :D best³. thanks bg yea ;)

Duniaku Syurgaku said...

same2 semua. hepynye u ol shuke. muehehe.. x)

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂