Wednesday, November 24, 2010

“Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.”

Yeayh.. The quotes true. :) Ouh, cakap pasal kawan, semalam aq, nina n ainur hang out kat time square. *omg! ain ta dpt ikot. sebok dgn skin food dye.* :D 

Okeh. The story begin. Aku n nina keluar dri pukul 12. Tapi smpai kat stesen Subang Jaya dlm pukul 1. Tnggu KTM yang berejamm menyebabkan kami tiba di KL Sentral pada jam 1.40 lebyhlebyh. Dalam KTM, suara kami yang memecah kebisuan orang dalam tuh. :D Sampai KL Sentral hujan rinrikrinrik. *Ahhh. Sudahh* Kena naik monorel pulak. 

Caricaricari, mane kaunter monorel? *err, 1st time oke nak naik benda alah tu. jadi memang macam kambing baru kuar dri kandang* So, kami amik keputusan tnye kat kaunter pertanyaan. *malu bertanya sesat jalan* :) Bila dah tanye Cik tuh ckap kena kuar dari situ. 

Ok. Lepas beli McFlurry kami pun berjalan keluar dr KL Sentral. OMG! Hujan mkin lebat. Redha je. Kami terpaksa meredah hujan untuk ke seberang jalan bagi membolehkan kami menaiki monorel. *teruja* ^^ Sampai McFlurry aq cair. HUHU!!  Akhirnya kami dapat naik jugak. 

Sampai TS around 2.15. See, membuang masa yang banyak. :) Sampai je sana tujuan kami adalah kasut!! Fine. Kat sini aq jalan cari kasut lame kot. Sampai kaki aku melecet. Serve your right, syaza! *tak nak pkai stokin, sape suruh?!*x) Lepas tuh kami pon jalan2 sampai ainur join kami. 

Kat sini, kami shopping. Act, aku je kott yang shopping sakan. HAHA. Barang murahh kott. Nina dah lapar, jadi kami stop kejap dan pegi makan kat Kenny Rogers. Mase kat sini, kitorang baru gedik2 snap pix. nahh! 

*aku n nina*
*aku n eno*
*hanya aku*

Around 7 kitorang balik. Penattt!

zzzzzz.

♥syaza aqillah


2 comments:

ain(: said...

hahaha , saje nak bagi aku jealous :P

Duniaku Syurgaku said...

hahaha... memang pun.. xpe2. nanty 2minggu lg turn ko plak ek... nandosnandos!!

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂