Sunday, January 23, 2011

heyhey peeps! ;)

haih. siang td dah update, rase nak update lg lah. ape? batak? yeahh. i memang batak pun nak update blog. tetibe mood nak update2 nie ade lak. :D a whole day; dalam bilik je. terperap. sumpah hari ni rase tak ade semangat n malas gila. yeah. mang aku study jugak. tapitapi, sikit je lah. asement pun hampir siap. dalam malas tuh, aku rajin gak an? heh. *masuk troli tolak sendiri* ghahaha.

wehh, it's already 9.33p.m. td aku tngok jam bru pukul 8.17p.m. haih. kalau depan lappy mang mase berjalan begitu pantas skali. it's seem time so jealous of me. heh. isokey. tomoro have a class. erghh. malas. bila tarikh cuti makin dkat, hati sudah dekat rumah. jasad je ade dekat sinie. huh. ;'(
i need nyai rite now. huhu. weh, ngadengade nye kau syaza. *memang pun* haha.

eh, perasaan nak bw memang melonjaklonjak. tapi line wifi amaat lembab ye kawankawan. jarang gelaa aku bw sekarang nie. rindu nak tengok blog kawankawan yang indahindah dan comelcomel tu. sory okay. keadaan amat tak mengizinkan. 
kepada yang memfolo blog cik dodol nie, terima kasih sgt ek. sayang anda semua ketatketat+sendatsendat. *ade dyorang kesah?* ==' 

okayy peeps. gtg. thanx 4 reading. ngeee~ 
byebye.

♥♥♥

No comments:

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂