Sunday, April 24, 2011

bad mood.

assalamualaikum. kawan kawan, 

tetiba aq teringat sorang makhluk Allah nie. kalau ingat smpai skarang hati ni mang tak pernah surut lagi kemarahan tau. seriously masih tak dpt trima trime dia tunjal2 laptop aq. please, ni harta aku yg pling bharga n aku sayang tau. snang2 je nak tunjal2 mcm dye beli pulak. 

here i want to tell u *makhluk Allah ni* smething. tu pon if makhluk Allah ni baca lah. sebab aq dah mang tak bleh nak ckp dgn dye, kat blog jelah tmpat aq curahkn sgalanya. ouh, kalo ko tnye nape aq update time cuti pnjang? sbab line wifi poli lembab nak mampus k, makhluk Allah. not because of i'm afraid of u. 

actually, aq tak suka nak gaduh r beb. mnunjukkan sikap kite yg tak professional plus mnunjukkn kelemahn kte kat org. aq update kat fb that day bkn ape sbab kesabaran aq dah melepasi tahap maksima. soryy to say, ko mang bnyak buat hati aq terasa.  tros trang aq bkn sorang yg penyabar sgt. aq tak kesah ko nak buat org pcaye dgn citer ko yg kate ko la yg bnyak bersabar dgn aku, Allah tu maha mengetahui ok. 

aq tak lupe nak ucap kat sini terima kasih sbab ko pun ade tolong aku. aku ingat weh... kat sini aku nak cakap yang status aku yg menyebabkn ko serang n marah aku bagai nak rak tu berpunca dari ko yg tetiba angkat barang2 smpai licin ats meja ko tu tnpa memberitahu aku n kau yg mcm sakit ati dgn aku. kenapa?

2,3 days b4 that we had fought, ko mcm nak taknak je ckp dgn aku. why? aq ni malas nak gaduh. awal2 aku cakap. and sukahati aku nak update ape kat blog aku, n ko tak boleh nak bengang sebab ni hak aku, and ni kebenarannya. as i'm mention above, aku tak boleh nak cakap dah dengan kau disebabkan rasa marah kat ko smpai sekarang memutuskan aku untuk luahkan kat blog. 

kat sinie terang2 aku mintak maaf pasal status fb aku tu. aku mengakui aq mang berkasar bahasa. 

*u r fucking dumbass.*
*u r totally fucking freaky* 

because of *fucking* word, ko gila mrh kan? okay, kat sini aku nak ckp, fucking tu menunjukkan *terlampau* ok. mang aku bengang. tp takde lah smpai aku nak menjerit kat telinga kau mcm ko buat kat aku. terima kasih lah ek sbab kau, ramai budak kelas salah anggap pasal aku. aku hargai ape yang kau buat. memang aku takde saksi, sebab aku sorang je mase tu kawan aku g toilet. tp kat sini aku kate Allah tu maha berkuasa n maha mengetahui. 

bkn tu je sebab aku update status tu, tp bnyak lagi, tp takpe, aku simpan je dlm hati ni. kau pun boleh fikir. disebabkan kite nie dah mcm tak knal sesame lain, aku terang2 mintak maaf kat blog aku nie kat kau. aq mintak maaf sbab status tu je. sbab, aku tak buat pape pun kat kau selain status yg buat ko mrh aku mcm tu skali. 

up to you nak maafkan ke tak. yang psti, aku takkan pnah lupe ape yg ko dah buat kat aku smpai bila2 weh. aku dah tanak ade ape2 salah faham n pergaduhan. aq nak still wat mcm aku tak pernah kenal kau, even ko lah org pertama kat poli aku kenal. thanx kawan. 

penat tangan aku membebel. bye. 


No comments:

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂