Thursday, April 28, 2011

Mama Chops Papa Grill. ;)

Assalamualaikum readers. 

Last night lepas cik nisa balik kerja, sedang cik nisa melayan FB nye, my  nyai kate 

"jomlah mkn kat luar. nyai nak saza blanja."

fyi, my nyai doesn't cll me syaza but saza. ;DD

aku pon tersengih sengih kambing. ngeh3. 

"kite okayh jea. nanti nyai pndah johor dah tak dpt blanja."

dgn senang hati aku jawab. 

cik nisa dok sengih sengih mcm kerang busuk. bkan pasal aku nak blanja. tp, pasal keghairahannya menghadap FB. *pelik i* ;D

so,, kitorang gi lah restoran MAMA CHOPS PAPA GRILL. kitorang pergi yang dekat dengan rumah je. dah malam pun. ;) *teringin makan lamb chop* ini ayat nyai. xD

after 10 minutes we arrived. perut ku dah berkeroncong.  kitorang pergi 3 orang je. me, cik nisa and my nyai. ;)

then apalagi, after order, sesi bergambar lahh.

*hamboy. jeles i ta pat ciom nyai*

*sejak bila cik nisa betukar jd kanakkanak riang?*

*yeah! akhirnya ade gambar i, muahaha*

tak lama lepas tu smpai lah makanan yang kami tunggu2. ;)

*mushroom bread soup, unik kan?*

*chicken black pepper, see muka org lapar tp smpat lagi tu jadi model*

*oh nyai punya spesel, mama papa special gril kalo ta silap*

mane gambar i?? takde sape nak snap kan sebab mereka telah menikmati makanan dengan penuh nikmat. =='

*ambil gambar sendiri lah dengan muka tak ikhlas nya, ;D*

tamat sudah cerita ni. saya nak makan kat bawah sama nyai saya. papai. 


p/s : err, baru aku perasan, gabungan warna baju aku tu macam warna JPAM jea. huahuahua. takpe2,bukan selalu. ;DD

xoxo, 





2 comments:

♥ moy ♥ said...

alaahai bestnyer!

Cik Dodol said...

hehe. memang best. ;)

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂