Friday, April 29, 2011

Next Semester Killer Subject.

TRENGKAS and SHORTHAND. 

whoah! this is really killer subject for next sem. we have to struggle for survive in this subject. phewwh. =='

Diploma Sains Kesetiausahaan, ramai kata,

"alaah, keje dok office je"

"bukan susah pun.."

"make-up je lebih.."

"overnya!"

oh,, wahai sahabat2, memang nampak senang dan mudah, hakikatnya course ini lah paling susah agaknya. 

dengar cerita kalau satu kelas tu, sekurangkurangnya 3 orang je lulus n grad. *kat tempat akulah*

okay, back to the point, trengkas and shorthand ni memang aku tengok pun seriously nak menangis. perghh. aku takot. aku rasa microeconomics lagi senang lah. *err, memang pun!*

korang nak tengok macam mana rupa shorthand ni? kejap. 

naaaaaahh..








terkejut tak? *terkejut lah* ;D

macam mana ni? seriuuus ketakotan. ;( tapi takpe, aku akan kuat semangat untuk menjadi seorang setiausaha berjaya! yeah! ;DD *gelinya ayat aku!* 

Usaha Tangga Kejayaan, Malas Tangga Kejatuhan.


     images credit: thanx Google! ♥
xoxo,




9 comments:

pinqy taraturuu said...

huish~
da macam cacing beranak nie..
hahah~

Cik Dodol said...

haha. taw takpe. nak bace pon tak taw. ;D

sizuka[Izzati] said...

OMG apekah?takpe be strong and best of luck :)

Cik Dodol said...

sizuka: huhu. thanx yawh. ;)

Siti Aziz said...

apekah i2 wahai tuan tanah.. ^_^

Cik Dodol said...

itulah dia tulisan ringkas wahai cik siti aziz. ;)

jaaFahiza said...

pnh dgr tulisan ringkas ni tp x tau la plak mmg ringkas gila.nk cam huruf pun tak ter-cam cam.hoho

AkuMuzikFilem said...

pergh, inilah trengkas namanya ya. ok, nice sharing

Cik Dodol said...

jaFahiza: haha. taw takpe. memang terbaik lah kan. ;)

akumuzikfilem: yeah. sharing is caring. ;)

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂