Saturday, April 30, 2011

SEGMEN: CITA2 AKU MASA KECIL. ;)

Assalamualaikum readers. ;) Okay hari ini, err malam  ni saya mengambil keputusan nak join 'SEGMEN: CITA2 AKU MASA KECIL'
yang dianjurkan oleh Cik Shera . So, zass! ;D


Citacita saya masa kecil dulu nak jadi PENYANYI.eceyyh! berangan nak jadi penyanyi. betul lah. saya nak jadi penyanyi sebab saya suka tengok arwah mama saya menyanyi. She had a good voice! That's why saya berangan nak jadi penyanyi la kononkononnya. ngehngeh. *sengih kambing*

*tengah berangan nak jadi PENYANYI* ;D

Sekarang saya bakal jadi SETIAUSAHA, see, jauh menyimpang kan?

Tak semua benda yang kita nak, kita dapat kan? Saya sekadar menjadi penyanyi di sekolah je. Koir, nyanyian untuk sketsa, and buat persembahan solo di hadapan kawankawan kelas je. ;DD 

*inilah dia bakal SETIAUSAHA berjaya,* ;D



Pendapat saya tentang blog Cik Shera, nak jujur ke nak tipu3? hehe. *jangan tipu tipu lagi* ehh, termasuk ayat Nazmi RL plak. ;D maaf ya. Okayh, for me, overall blog Cik Shera gempak. Paling saya suka tang shoutbox dia. Cool! Gabungan merah, hitam n kelabu, sangat menarik dan smart! I loike. Cuma, kalau boleh tambahkan sedikit lagi warna kontra untuk blog Cik Shera agar nampak lebih menyerlah. :)

Terima kasih. :)


Eh eh, lupa mahu tag orang. Sebentar ya kawankawan.


Ini dia. :)


Chara
Pinqy


2 orang sahaja lah ya. ;)


xoxo,








8 comments:

Shaherah said...

hahah bg warna kontra ea.. t shera pkirkan.. tp pape pun.. Thanks 4 joining ea.. thanks gak support shera.. ^_^

Cik Dodol said...

hehe. sy hanye beri pandangan jea. ;) ur wlcome. ;))

dott said...

menarikkk :)
followed :)
http://dottsaja.blogspot.com/

Cik Dodol said...

thank you. :)

AkuMuzikFilem said...

masa kecil dulu nak jadi macam2. hehe. tapi dah besar ni, baru tahu apa yang sesuai dengan kita=)

Cik Dodol said...

yeah. btol tuh. :) mse kecil2 blom matang lg.

::yartHaryati:: said...

bakal secretary ye.. nice blog=)

Cik Dodol said...

hehe. yup. ouh, thank you so much. ;)

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂