Tuesday, May 17, 2011

what?

Assalamualaikum readers. Long time no post laa. ;)

okayh, ni saje mengepost, karang berhabuk plak blog Cik Dodol nie. 

Malas sebenarnya nak menaip. hmmh,, hari ni sgt sedih kerana cik dodol tidak berjaya ditempatkan di asrama or kamsis. ohh, so demmit. sedih kot. 

duduk luar sangat lah susah. every month hve to pay house rent, transport, n so on.. 

ramai gila tak dapat kamsis, kalau nak ikotkan demerit, i've never broke kamsis rules. shit. 

fine. i'd try to accept this although its hard for me. ;(

oh, last words, 

here, i'm helping him on promoting his blog. 

Amezy Syafie, say thanks to me, cepat! ;D

*klik this pic to go through his blog


thank you readers. saya mahu menyambung kesedihan ini. =..=

xoxo,





5 comments:

najihah sahami said...

ehee...blogger baru ke?:)

punya lama xmenaip alih2 ni je. aiyaa..anda dipaksa untuk taip entry lain!pliss! haha

Ain Shafinas said...

takpela..at least duduk luar dpt la rase bebas sket nak gelak2 kuat2 ke ape :P

Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi said...

kene pandai save duet ye dok luar..:)

cik dodol said...

najihah: haha. nanti saya taip lagi yaa.;D

ain : haha. btol jugak. boleh gelak guling2. takde org kesah.

realiti : humm. tulah.. =..=

CIK FERRA AWW said...

WAH BLOGGER HENCEM. MSTI FOLLOW BELOG DY GAK!

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂