Sunday, May 29, 2011

HATI. ;)

Assalamualaikum readers. ;)

Kenapa dengan tajuk hari ini? err, maaf lah ye. ini lebih kepada peribadi. tapi cik dodol just nak share pendapat dan luahan rasa. kalau tak suka, mintak maaf lah ye. ;)






err, jatuh cinta tu perkara yang sudah biasa kita dengar.  lumrah seorang manusia jatuh cinta. am i right? ;) tapi, tapi tapi, bila kita suka kan dia, at the same time he/she in love with somebody else. apa perasaan anda anda? sudah tentu pedih kan?

ye, cik dodol pun prnah rasa bnda yang sama. bukan smua org yg kita suka sama perasaannya terhadap kita. 






tapi satu bonus dan anugerah jika org yang kita suka memberi respon kepada kita. at that time, sure hati kita ni bagai di awan biru. betul tak? tipu kalau anda semua tak suka untuk jatuh cinta. 

every each person want to be loved and loving. :)

kesimpulannya, semua manusia ada hati dan perasaan. jadi gunakan akal untuk menilai. 

notahati: dia single lagi kah? hmm. 

terima kasih. 

xoxo, 







3 comments:

sizuka[Izzati] said...

dan dengan akal, kita berhak memilih mana yang betul mana yang salah.

:)

Cik Dodol said...

btol tu sizuka. ;)

APEX said...

Apex betul2 brada dlm situasi nie skarang.... waaaa.... pedih yg amat....:'(

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂