Wednesday, May 18, 2011

HOME ALONE

Assalamualaikum readers. 

Hey uolls. Ape kabo? Hope anda menyehatnyehatkan tubuh badan anda lah ye.

memandangkan cuti sem sangat panjang, sangat lah bosan cik dodol duduk umah. cik dodol hadap dinding, dinding hadap muka cik dodol. kalau dinding tu boleh berkatakata, for sure dia sound

"muntah hijau asik ngadap muka kau lah manusia. kau tak reti ke cari kerja"


bukan tak reti lah dinding, malass.


see, oh, tidak imaginasi ku sudah terbabas dari landasan asal. bercakap dengan dinding? ape ke bangang sangat cik dodol nie. *ini lah impak duduk di rumah seorang diri*

CIK DODOL BUAT APA KAT UMAH SORANG DIRI?



okayh,, baca ek.


-> duduk rumah membongkang sampai tengahari. *ish, takde lah. propa je*

-> kemas rumah *bajet rajin lah , tp mulot tak berenti mengomel*

-> fb , blog , youtube , fb lagi , blog lagi and sampai satu tahap tersengihmdan bercakap sendiri di depan lappy*

-> bercakap sendiri * dinding dengar kan dinding?* 

-> text dgn kawan sampai naik kematu jari ni *nak call mahal pulak*

-> memekak dengan mempersembahkan dinding lagu2 yang hit lagi terkini *suara bagai cik melah jual jamu*

and lastly, i'll be crazy home alone. 



brrrr, *cocacola mahu?*

okayhlah, cik dodol mahu menyambung bercakap dengan dinding, dia dah mengamuk tu mintak satu lagu. *alahai manjanya dinding, HAHA*


mood : sakit hati garagara result masih di tahan. baguslah, tahan lah tahan sampai sem depan. tak faham aku, duit bas dah bayar semua, nak apa lagi? =..=


credit images : atok Google. thanx yawh.

xoxo












2 comments:

ieka.H said...

haha..same lah kte.. xketahuan nk buat ape cuti2 ni..
mlambungkan bil letrik on9 dr pg ni smpai pg esok :D

Cik Dodol said...

haha. tu r. haizzz. sudahnya onlineee. ;D

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂