Wednesday, May 25, 2011

TWITTER. *i miss my child world.

Assalamualaikum readers. Hellooo. 

ohh, long time no posting yaa. almaklumlah pulang ke kampung..

oh oh, i am sooo excited bcoz just created twitter account. LOL. *hello cik dodol, sangat ketinggalan lah anda ni* haha, yeah, memang cik dodol ketinggalan. so, ade i kesah?

orang duk men tweet tweet, cik dodol pon nak mencuba lahh. nak tengok apa keistimewaan tweet nie. xP

dolu kecik2 main tweet tweet bila kita main kejar kejar, ade lah dok cakap tweet tweet!

naah, ni lah permainan or cara bersosial zaman sekarang.

bukan main macam cik dodol kecik kecik dulu, nak bermain or berkawan dengan cara ramairamai main teng teng , masak masak , batu seremban , congkak , baling selipar , panjat pokok , pondok pondok , n much moree.

*oh, rindukan zaman kanak kanak*

sob sob, ah sudah lah cik dodol, hentikan drama air mata ini. x)

yee, kalau nak dibandingkan zaman dulu dengan zaman sekarang, memang banyak berubah. kanakkanak sekarang lebih celik IT, jarang dah diorang petangpetang main mcm cik dodol duludulu. 

sekarang hanya menggunakan jari dan mata kita untuk bersosial. bahkan , budak2 yang tak matang lagi tu pon dah pandai menggunakan aplikasi facebook. hebad.

BIG APPLAUSE

:)

itu hak masing masing. sebagai manusia yang dikurniakan akal, kita boleh berfikir baik buruk nya kan? so, untuk apa ALLAH kurniakan  kita akal kalau kita tidak menggunakannya. 

ah, sudahlah cik dodol tidak mahu menaip lagi. 

last words, sesapa yang ada twitter tu, FOLLOW ME on TWITTER. ;)




xoxo, 


8 comments:

Aimi Dayana Bahari said...

welcome to twitter! =) dah follow. hee

Cik Dodol said...

thanx. heee. ;)

cik azeya said...

twitter kool. saye pon ade. kejap nak follow. :)

Cik Dodol said...

thanx cik azeya. ;)

SPEK HITAM said...

saya rasa saya dah follow. hehe

Cik Dodol said...

hehe. thank you spek hitam. ;)

CIK FERRA AWW said...

DAPAT KAWAN BARU KAT TUITER CM CIK FERRA ;P

Cik Dodol said...

haha. yeah. btol tuh. sangat awesome. ;)

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂