Tuesday, May 3, 2011

USELESS and WASTING TIME.

Assalamualaikum. 

Hye readers. Semoga harihari anda terus di limpahkurniakan dengan rahmat dan rezeki. ;)

Okay, today Cik Dodol nak meluahkan rasa kesal sedikit. Kesal sebab ape? jengjengjeng~

*hebat sound effect cik dodol*

Okay, tadi sedang ber-fb, cik dodol terbaca satu status ni, 





okay, apa pendapat anda semua? cik dodol bukan nak mengutuk, cik dodol cuma nak meluahkan rasa kesal sebab kita ni kan perempuan. takkan sebab lelaki pun nak gaduh n maki2 orang kan? lagi satu, bahasa menunjukkan bangsa kan? :)

lagipun tak guna and buang masa kita je gaduh and maki macam tu. betol? *sapa setuju angkat tangan macam saya* ;D

dari kita gaduh sebab BOYFRIEND, better kita fikir masa depan kita kan? hmm, renungrenugkan.  

selamat beramal. ;) 

xoxo,



6 comments:

eintan nurfuzie said...

sokong 200%

ciput_kechik said...

betul2x...membazir je...baik tengok tv kan..ahahaha

Aimie Lieyana said...

ye!!! saya setuju...tak payahla nak gado pasal lelaki..

Cik Dodol said...

eintan, ciput, aimie : terima kasih sebab setuju. :)

hamzah ian said...

lol2...

pasal laki je

Cik Dodol said...

hamzah: tulah. pasal lelaki je. -,-

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂