Friday, June 17, 2011

LIKE LIKE LIKE

Assalamualaikum kawan kawan. :)

Cik dodol sedang dalam perasaan pelik. Sangat pelik. Kenapa, kenapa dan kenapa? 

Korang nak tau kenapa? Meh cik dodol tunjuk kenapa cik dodol pelik bin hairan nie. 

Ceritanya begini,,,, *perlu ke nak besar2*


Terus terang , cik dodol memang seorang kaki LIKE.


 Yee, cik dodol suka penuhkan notifications orang. ;) *jahat kan?*  Cik dodol LIKE dari AtoZ.  Then cik dodol rasa happy. :D 

Tapi tengah sedapsedap cik dodol LIKE kan tiba tiba, naaaaaaaaaaaaaaah kau,




See, kita LIKE banyakbanyak pun salah. Hish. Geram betul. Sudahnya sekarang ni cik dodol berhati hati untuk LIKE and tak de lah ketagih LIKE sangat. =..=

 FB bertambah bosan bagi cik dodol. Korang ade kena blocked sebab feature LIKE ni? 

p/s: ada sesapa kaki LIKE macam cik dodol?? 

xoxo, 

6 comments:

Faraa Eiman's said...

haha , sme la ! fara pun kaki like ouh xD
tp ta kne blocked ag la , ekeke
a'ah , efbee mkin bosannnn !
hikhik

Miracles Of Life said...

joom3... join GA " LIKE2" .

Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi said...

hahaha!pengelike tegar!

RaraTan said...

aww, keciannye. macam2 lahh FB ni. bosan3. hahahhaa~

eeva muncett said...

haaa !!! padan muke kao !! jhat lg ngn ku kan !!! hahah !!! aq egt lgi !!!! 62 notify ko hantam !!! GILER !!

eeva muncett said...

haaa !!! padan muke kao !! jhat lg ngn ku kan !!! hahah !!! aq egt lgi !!!! 62 notify ko hantam !!! GILER !!

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂