Wednesday, June 15, 2011

TAK FAHAM DEN!

Assalamualaikum, kom ape combat, bat ape batman, man ape mentol, tol ape tolak, lak ape laksa, sa ape SALAM 1 MALAYSIA, kawankawan. ;)

hari ini cik dodol nak meluahkan rasa ketidakpuasan hati terhadap pengguna pengguna fb. HAHA. *gempak gila*

the truth is, situasinya begini. 

siapa penah mengalami kejadian seperti di atas? hah. sangat kurang suka lah intro sebegitu. mang lah. kate kawan kat fb. nama pon laman sosial. tapi tapi tapi, tak perlu kot nak tanya sakan macam tuh. =..=

bukan ke dia dah add secara tak langsung dia dah kenal kita? then boleh pulak IM nak kenal. kalau sekadar tanya, cik dodol jawab je lah. tapi dah jawab tanya lagi. 

NAK KENA ULANG BERAPA RIBU KALI BARU BOLEH INGAT?

dah tanya tu okay lagi boleh pulak dia mintak number phone. number public phone ade, nak?!

pang kang! HAHA. tapi saya tak de lah marah marah mereka, tak baik kan marah marah. *mata ke atas, tangan ke dada*


dah lah. sampai sini je lah post cik dodol hari ni. sekadar post di kaki lima je ni. ;) 

maaf kalau terasa dan ini hanya sesi luahan hati seorang insan yang digelar cik dodol. ;)

p/s: si ulat buku, bila nak pegi pesta buku samasama? ;D

xoxo, 


7 comments:

nursyamime said...

haha macam ku pernah alami situasi ini-.-'
sbr ye cik dodol. :))

LiLy @ MumMyQiStInA said...

huhu..mcm2..sabar je lah..
klu kita kena mcm ni terus block jer..mls nk layan.. ;)

ZORA said...

hahaha..bise la 2..kata pon laman sosial...ekekeke...:)

sizuka[Izzati] said...

ni mcm geng2 budak yg bru nk naik je ni kotnnye.huhu.

nawal addina said...

haha , sy takde fb -.-

Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi said...

bg je no akaun bank...bley dye bank in duit
ade gak faedah
heheheh

jemput la singgah blog sy k

eeva muncett said...

num public pon ok.:)

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂