Tuesday, November 1, 2011

Kau tahu itu.

Kita kenal masa aku sem 1, kau masa tu dah sem 4. 

Mulamula aku kenal kau, aku kurang suka kat kau. 

Tapi who knows, sebenarnya kau baik sangat, peramah and gilagila. kita rapat sampai sekarang. Memang lah aku selalu di buli oleh kau. Tapi aku pun selalu jugak buli kau balik kan. 

Kau ni manja sangat. Dah lali dah dengar kau menangis. Tapi aku tak kisah. Kau cerita je semua kat aku apaapa. Aku seorang pendengar yang setia. :) * lepas ni aku dah tak dengar kau nangis, kau gelak and semuanya lah bila on the phone with your Mr. M**

Memanglah kita selalu gaduh kan kan. Tapi tak smpai berapa hari or minit or saat kita okay balik. 

I wonder, after this without you. Few days more raya haji, but kau dah start cuti kat Ipoh. aku balik dlu, then kau, tapi kau balik terus smpai final. *sedih jugak bila kak atul bagitau. bukan tanak text kau, tapi aku saving keras. :D lagipun aku tau kau marah aku lagi. 

Tak tau lah after this boleh lagi ke tak kita jumpa, kita bergelak ketawa, kita menangis bersama, kita bergosip bersama, kita solat bersama, kita ngaji bersama, and most important, boleh ke tak jalan bersama and boys keep their eyes on you.
>.<

Rasa macam kejap pulak sem ni kan. Kita duduk bersama and shared much things together. And, sedar tak sedar, kau pun dah nak grad. Oh ya, I always pray for your best. Hope you'll never forget me. 

*kau memang cantik. no wonder lelaki pandang kau tak berkelip. xD

At last, kita mintak maaf kat anda , who is Nur Hidayatul Husna , kalau kalau kita ni ada menyakiti hati kak una selama kita kenal ada yang terguris ke, apa ke. Semuanya. Halalkan makan minum kita. Manalah tau lepas ni kita tak jumpa dah kan. 

Yang penting, struggle for your best on your final. 

    notakakitangan: minta maaf atas penggunaan KAUAKU dalam entry ni dengan kak una. :) 

Much love, 

2 comments:

mr M** heheh (◦ˆ⌣ˆ◦) said...

Awesome (◦ˆ⌣ˆ◦)

raz kidd said...

lme xnmpk cik dodol >_<

u've been tagged here:

http://kiddvirus.blogspot.com/2011/11/you-have-been-tagged.html#comments

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂