Tuesday, December 10, 2013

Cik Dodol membebel



Assalamualaikum. 

Serious talk, aku rindu blog ni. Tengok balik post lepas lepas, and blog aku sebelum ni girlish sangat and immature. HAHA. Its okay. Baru nak membesar masa tu. Seronoknya ada blog balik. Boleh luah perasaan panjang panjang lagi kat sini nanti.

Status aku sekarang? Jobless. Malas lah nak cari kerja. Buat masa ini aku nak bersenang lenang dulu kat rumah. 3 tahun weh berhempas pulas belajar. Cuti 2,3 bulan apa lah sangat kan? :) In syaa Allah next year aku cari kerja. Eh, tak sampai sebulan lagi pun nak jejak 2014. 

Nanti boleh lah mulakan semula aktiviti blog-walking yang telah lama aku tinggalkan. Yeayy! :D 

Sampai jumpa lagi blog kesayanganku. By the way, Cik Dodol is back! Woot. 

xoxo,




No comments:

 
☂ HAKMILIK KEKAL CIK DODOL© ☂